راهنمایی مصاحبه
راهنمایی مصاحبه
Blog Article
چنین رزومهای میتواند کمی طولانی شود پس بهترین راهحل این است که سه یا چهار مورد از سوابق کاری خود را به همراه مهمترین گواهیهای کسب شده را یادداشت کنید و بقیه را به صورت حضوری اعلام نمایید.
مدیران استخدامی که سرشان شلوغ است، قبل از اینکه رزومه را برای مرور دقیقتر انتخاب کنند، اغلب نگاهی سطحی به رزومهها میاندازند تا مطمئن شوند که متقاضیان واجدشرایط هستند.
اگرچه رزومه های تصویری یا اینفوگرافیک در برخی صنایع رایج شده اند، اما همیشه یک شرط ایمن برای چسبیدن به فرمت سنتی است: صفحه سفید، متن سیاه و فونت قابل خواندن.
اغلب، اولین برداشت کارفرمایان از متقاضیان کار بر اساس نمونه رزومه کاری آنها شکل میگیرد. ارسال رزومهی مرتب با فرمتی مناسب که خوب نوشته شده و عاری از خطاست، شانستان را در این مورد که کارفرمایان شما را برای موقعیت شغلی موردنظر در نظر بگیرند و به مرحلهی بعدی فرایند استخدام بروید، افزایش میدهد.
چهار یا پنج مورد از تواناییهای خود را یادداشت کرده و به اختصار هر کدام را توضیح دهید. نوشتن اهمیت هر کدام از این مهارتها هم میتوانید گزینه معقولانهای باشد.
مصاحبه شغلی، مهم ترین و درعین حال پراسترس ترین بخش استخدام است؛ در واقع این جلسه، فرصت کوتاهی است که بتوانید مدیر یا مسئول منابع انسانی یک کسب و کار را قانع کنید که شما بهترین گزینه برای استخدام هستید.
حتما مؤسساتی که مدرک یا گواهینامهی شما را صادر کردهاند و همچنین تاریخ اخذ آنها را ذکر کنید.
البته قرار دادن کلمات کلیدی آگهی استخدام نباید شما را وسوسه کند که به وفور از آنها استفاده کنید. تنها زمانی که لازم است آنها را به کار بگیرید.
همچنین، به شما کمک میکند تا با فرهنگ سازمانی آن مجموعه آشنا شوید. به علاوه، بهتر است برای آشنایی بیشتر، گزارش سالانهشان را بررسی کنید و به دنبال صفحه اخبار در وبسایتشان باشید.
پیشنهاد کاران به شما این است که پیش از مصاحبه یک لیست پرسش و پاسخ مانند فهرست زیر تهیه کنید و برای خودتان به آن پاسخ دهید:
حتی اگر مهمترین و باارزشترین سابقه کاری شما هم با شغل مورد درخواستتان تطابق ندارد، آن را خط بزنید.
رزومهی شما باید عاری از هرگونه غلط دستوری یا املایی باشد. حتما قبل از ارسال رزومه، متن آن را بازخوانی و تصحیح کنید؛ همچنین، میتوانید از یکی از دوستان یا همکارانتان بخواهید که آن را بررسی کند تا اشتباهاتی را که شما متوجه نشدید، تصحیح کند.
هنگام ساخت رزومه باید دقت کنید که طرح رزومه با موقعیت شغلی همخوانی داشتهباشد؛ برای مثال، اگر طراح حرفهای هستید و میخواهید برای شغل طراح گرافیکی درخواست بدهید، میتوانید از این فرصت برای نشان دادن خلاقیت و مهارتهای طراحی خود استفاده کنید و از رنگها و فضاها به شیوهی خاصی استفاده کنید؛ در مقابل، اگر میخواهید برای شغلی در دفتر وکالت درخواست دهید، بهتر است از طرحهای متداولتری استفاده کنید که مرتب، ساده و بسیار خوانا هستند.
در این بخش باید مواردی را یادداشت کنید که به نوشتن رزومه کار مورد نظرتان مرتبط است. معمولا در بخش تحصیلات بالاترین مدرک تحصیلی اخذ شده را یادداشت میکنند.